Wohooo~

Penat gile aku tiap2 malam nak siapkan kije2 amal ku untuk ditutoh kedalam website. Asal malam je menyiap sampai sahor. pastu pagi da jadi mcm koala bear, memelok je ‘bantal golek’ atas katel sampai tghari.

Currently website aku nih dlm 40% da siap. Tinggal nak ejust2, masok2, nak bg sedap mate memanjang ajes. Sneak Peak~

Simple kan utk graphic designer mcm aku ni? da design byk sgt website sampai da x de selere nak design website sendiri..janji motif sampai. ;p Kang da siap akan di beri maklum. heee 😀

p/s : cover artwek utk comic illustration dan laen2 tepaksela ditunde sampai website ni siap dulu. huuu~

Advertisements