Lepas beberape hari hold buat kad ni, akhernye aku da amek satu ari dan siapkn. Kad ni diberi pade kawan aku yg aku panggel Timun Cine atopon Tembikai. Aku kaler2 kat photoshop, aku print, aku gunteng, aku tepek, aku gunteng lg, aku gam, aku tepek, aku da x gunteng lagi, aku lukes2 sket …pastu aku decide..Siap!

Ye, aku tau..biase je kan? ye la..kang buat lawa sgt kang die piker laen plak. kan kan? hahaha..jadi la ni iyo dak? ;p

Advertisements