Dulu awal taon 2004 aku baru kenal dakwat itam. So suke la plak aku melukes gune pen basah. (sblm tu aku conteng2 pakai pensel ngan ballpen je..haha~) Dalam 2006 aku pon korek2, aku scan, aku kaler dlm Photoshop. Time tu da kaler siket da suke plus aku mmg suke simple. Baru2 ni tepiker nak re-kaler balek lukisan tu. Ntah knape aku skrg lagi suke burok dan pudar. Walaaa~ dpt la sekor ikan dan bunge kertas (kot) dgn tema “Maken Lame Maken Burok”. ;p

Sorang kawan penah kate, ” serabut ngan tangkai daun ” ..ha, da buang da. sket. hoho~

Alang2 da mengaler tu, aku cari la lukisan laen memane ade. Aku kotor kan lukisan ni plak. Yeeey! jahanam suda~

Kalu nak tgk yg besar siket dan penuh, sile ke website. Aku da buang kat sane. Dush! Ade dlm section Auxiliary Eldritch. http://www.xyeight.co.cc/portfolio.html

Oho..telupe..website da siap. Bukan aku design(tade mase weeeh~), aku amek owg punye, just nak sumbat2 kije2 aku je. :D

Advertisements