Stengah org ade al-Quran. Tapi x sempat nak bace katenye. Banyak kije katenye. Duk depan Laptop/pc je katenye. Ni aku nak kongsi sket..sambel² bwat kije dpn laptop/pc, bley la masok kat link ni tgk². Da x de alasan da kan? kan? :p

Dlm ni ade complete 30 juzuk. Tafsir dlm mcm² bahase. Bahase Bangla pon ade haaa..org Bangla pon da x leh wat alasan..ape ape? hahaha…aku nak peringat kat korang dan diri sndr, moh la kite bace bile ade lebey mase sbb setiap satu saat hanye sekali. harap2 kalo lg stengah jam tetibe mati, ade la bekap bonus bace quran. (tetibe je seram..hoooo)..tau pon takot. ;p

Front of the Quran

Image via Wikipedia

Ni link Al-Quran: http://quran.com/

Kekadang nak bace tapi x sempat² jugak nak bace. Dengar pon jadi la…..Ni ade list2 audio imam Mekah, Mesir, Madinah dn memane lagi la. Aku bukannye kenal sgt pon. huhu…Siyes dorang bace sedap. Korang bley buffer kalo nak dengar satu2…dan boley jugak download satu Al-Quran penuh. Tak lame pon..download cite Heroes 17 seasons boley x kan yg ni x bley..hohoho…

Ni link Audio Al-Quran: http://quranicaudio.com/

Sbenarnye link audio tu ade je kat dlm website tafsir quran tu. saje nak point out takut korang x jumpe. Selamat beramal², Kubor maseng² 😀

Advertisements