Ni la kije nye kalo da tiap2 ari tade kije. Aku tetibe nak bwat digital painting cam yg sblm ni aku penah buat. Tapi kali ni aku cube buat yg susa sket. Stret dlm Photoshop. More realistic. Conceptual design. Illustrative design. 😉

Aku da penah cube bwat dulu, tp cam haram. tak reti bahase aku. buat2 x jadi pastu tade mood. So skang ade ke tade mood ni je yg bley aku buat utk ilangkan boring. So, after hours clicking and clicking the mouse (ye, aku tade tablet..lagi la terok kan?) , it’s finsihed! This is my 1st time, so stop comparing with the otai painters! Dan ni pon ‘mecha‘ aku yg petame. Enjoy~

DP01 : Submission01

Aku tetibe dpt idea ni. Nak sumbat mecha ngan agama dlm satu painting. Pelek? mmg aku pelek. ;p Bwh ni zoom in sket. Click here for better resolution.

 

a person praying with a far view of a vague mosque

Amek mase 2-3 jam jgk nak buat bende ni. Still blur kalo nak bwat lagi skali. Kalo x kene teknik, bley meroyan aku. Sbenarnye aku nak jumpe ngan budak local yg reti buat painting2 cani..tapi ntah mane ntah nak cari. Kalo ade sesape tau, kongsi2 la ye. 😉 Till then, wish me luck!

Advertisements