Archive for November, 2012


Masok hari ke-2, aku x berape nak shiok sbb smlm punye isu duk maen dlm kepale. Tgk luar tingkap, “Oh, hujan…mcm dlm ramalan cuace smlm”….so kteorang tukar plan. Spatutnye ke Ameyoko Market di Ueno (outdoor activity), tapi tukar ke shopping kompleks di Akihabara (indoor activity). Hujan buat badan aku rase sgt sengal sejuk. Sgt shiok jike berbini dikale cuace begini pikerku..huhu..kasut Converse yg aku pakai pon bukan kasut untuk musim dingin+hujan. Make lembap la kasut dan sejuk la kaki. Tak shiok. Terpaksela aku sumbat kasut aku dlm mesen pemanas kat toilet utk proses pengeringan sementare Mat Noah jage line..haha..kelam kabot jugak..Dari smlm aku down, hari ni dengan kasut basah pulak…tapi sumenye terubat bile nampak bangunan besar Yodobashi-Akiba, Akibahabara. 😉

tekan baek-baek eh

GMT+9

Akibat dari serangan kemurungan penolakan gadis, tetibe aku keluarkan satu soalan pade sahabat, “Jom p Jepun..? Tpi x leh bwk anak bini…”…Die melihat seraye berkate, “oh?……….best jugak.” 3 bulan kemudian kteorng bertolak dari K.Trg ke LCCT. 😉

tekan baek-baek eh

%d bloggers like this: